Make your own free website on Tripod.com

 

Ekopatent ekopatent flash
Home Page      |       Distribucija      |       E-kupovina      |       O nama       
   
 
   
 
 

 
 
 
 
Izjava o privatnosti

 

Politika privatnosti

Privatnost korisnika shvatamo veoma ozbiljno. Iz razloga što prikupljamo razlicite vrste informacija o korisnicima zelimo da razumete uslove pod kojima snimamo, cuvamo i koristimo Vaše podatke. Politika privatnosti koja je pred Vama opisuje informacije koje prikupljamo, kako ih koristimo i kako ih menjamo. Ova politika privatnosti punovazna je u okviru celog websajta www.ekopatent.biz, bez obzira da li su podaci naše vlasništvo, nekog našeg partnera ili clana distributivne mreze. Svi zaposleni u Firmi Ekopatent d.o.o. su obavezni da poštuju poverljivost Vaših podataka. Podaci se koriste u skladu sa relevantnim propisim o zaštiti licnih pidataka Obavezujemo se da Vaše licne podatke necemo davati, prodavati, iznajmljivati ili na bilo koji nacin ustupati trecim licima.


Prikupljanje informacija

Mi prkupljamo licne informacije, kao što su Vaše ime, elektronska adresa, poštanska adresa, broj telefona i informacije o kreditnim karticama kada nešto narucujete na websajtu (uskoro æe biti dostupna i ova mogucnost). S vremena na vreme, mozemo zatraziti od Vas i poverljivije informacije kao što su zaposlenje, pol, korisnicko ime i lozinku. Kada se jednom registrujete u našem distributivnom centru, Vi više niste anonimni za nas. Tom prilikom ne prikupljamo Vaše licne informacije, kao što su ime i prezime, adresa, telefonski broj ili adresa elektronske pošte. Medjutim, Ekopatent koristi tzv. cookie programe za prikupljanje informacija o nacinu korišcenja svojih Internet stranica. Na grupnoj osnovi se prikupljaju i prate informacije o serveru na koji je prikljucen Vaš racunar, vrsti Vašeg internet citaca (npr. Netscape ili Internet Explorer), i o tome jeste li odgovorili na Internet oglas ili e-mail poruku Ekopatent-a. Ove se informacije koriste za merenje stope reakcija na Internet oglase i ponude elektronskom poštom.


Upotreba informacija

Moguce je da cemo iskoristiti informacije koje ste nam dali da bismo, npr., pruzili neku uslugu, osigurali pravilno ispostavljanje racuna, izmerili interesovanje klijenata za svoje razlicite usluge i obavestili Vas o svojim proizvodima i uslugama. Ako nam date svoju adresu elektronske pošte, ili ste vec to pre ucinili, ili je saznamo iz nekog drugog izvora, mozda cemo Vam slati ponude elektronskom poštom. Takve se ponude mogu utemeljiti na informacijama koje ste nam poslali tokom svoje prve transakcije s nama, na pristupnicama, na anketama, na informacijama koje mogu ukazati na potrošacke sklonosti ili stil zivota, kao i na informacijama dostupnima iz spoljnih izvora, kao što su trgovci i marketinške organizacije. Te ponude elektronskom poštom stizu direktno od Ekopatent-a. Kada Vam šaljemo poruke elektronskom poštom, mozda mozemo utvrditi informacije o Vašoj adresi elektronske pošte - npr., mozete li primati graficki obogacene html poruke. Ako je Vaša adresa podešena tako da moze primati poruke u html formatu, moguæe je da cemo se odluciti slati Vam graficki obogacene html poruke elektronskom poštom.

Molimo da primite na znanje da Vašu adresu elektronske pošte ne dojavljujemo svojim poslovnim partnerima. Moguce je, medjutim, da cemo Vam slati ponude u ime svojih poslovnih partnera. Ponude se izradjuju i vode u skladu sa strogim uslovima osmišljenima da bi se zaštitile sigurnost i privatnost licnih informacija naših klijenata. U svakom trenutku mozete zatraziti da Vam više ne šaljemo ponude.

 

       
       
Copyright © 2010 Ekopatent,. All rights reserved. Design by vujkov
Terms of Use | Privvacy Policy