Make your own free website on Tripod.com

 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ekopatent flash
Home Page      |       Distribucija      |       E-kupovina      |       O nama       
  EkoBooster 2

ekobooster2

 

 


EKO BOOSTER 2 ® je organsko folijarno djubrivo-biostimulator-bio regulator , proizvedeno po jedinstvenoj tehnologiji. Preparat ne sadrzi materije cije je poreklo potice od svinjskog stajnjaka .Djubrivo je tamno-mrka tecnost veoma neprijatnog mirisa.Sam preparat je posebnim tehnologijama pojacan sa aktivnim aminokiselinama - huminskom i fulvo. Efekti preparata su veoma brzo vidljivi na biljkama od 2-5 dana.Cilj preparata EKO BOOSTER 2 ® je da omogoci poljoprivredniku da u slucaju naglih meteo promena (nevreme, led, jak vetar, susa , ...) hitno pomogne , biljci dejstvom preko lista , u prevladavanju stresa koji umanjuju rod i kvalitet plodova.

Efekti EKO BOOSTER 2 ®

  • Osnovne hranljive materije, azot fosfor i kalijum kao i drugi makroelementi, prisutni su u izuzetno visokom procentu za organska djubriva, i to u velikoj kolicini u obliku lako pristupacnih jedinjenja.
  • Visok sadrzaj N,P,K, pospešuje rast i razvoj biljaka, utice na cvrstocu biljaka i povecava njihovu zelenu masu, intenzivira boju kod cvetnica, ubrzava ozivljavanje pri sadnji, povecava masu plodova i sadrzaj šecera u njima, povecava otpornost biljaka na bolesti i stresne uslove.
  • Poseban kvalitet djubriva je slabo bazna reakcija, koja bitno utice na popravku kvaliteta istrošenih i zakišeljenih zemljišta usled prekomerne upotrebe mineralnih djubriva.
  • Sadrzaj i odnos svih hranljivih elemenata u djubrivu je takav, da ona predstavlju potpuno hranivo za sve biljne kulture.
  • Utice na jacanje rezistencije prema bolestima mikrobiološkog porekla , i.t.d
  • Jaca stepen zametanja plodova, utice na povecanje procenta oplodnje
  • Povecava prinos za 15-40% u odnosu na kontrolne biljke
  • Produzava period vegetacije biljaka sa ranijom berbom i vise plodova

ekobooster2

 

eng hun rus svk

 
 

ekobooster2

 

EKOBOOSTER 2 ® u sebi poseduje znacajne kolicine aktivne aminokiseline huminska i fulvo. Efekti aminokiselina su sledeci:

- pojacava brojnost i aktivnost mikroogranizama u biljci
- ubrzava razvoj korenovog sistema
- pojacava usvajanje i transport hranljivih materija kroz biljku
- smanjuje potrebnu kolicinu vode za normalni razvoj biljke
- smanjuje zaslanjenost i toksicnost djubriva
- prociscava vodu koju biljka usvaja i neutralizuje stetne materije koje dolaze iz atmosfere
- vezuje Ca, Mg, Fe, Al, akumulira i kasnije postepeno otpusta kao mineralizovane elemente koji sluze kao izvor energije za rad mikroorganizama

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

  Primena :    

Primenjuje se u preko lista biljke rastvorom preparata u odnosu 1 lit/ 200 lit vode (0,5% rastvor) .Za detaljnije uputstvo o primeni kliknite na ovaj link.

Sa EKO BOOSTER 2 ® se tretira biljka na list. Vrhunske rezultate smo postigli na : kukuruz, suncokret, soja, secerna repa, psenica, paprika, paradajz, tikve, lubenice, sargarepa, zelen, spanat, luk beli, luk crni, karfiol, keleraba, kupus, duvan, salata, uljana repica, jabuka, visnja, kruska, smokva, maslina, pomorandza, banana, malina, kupina, ribizla, brusnica, grasak, pasulj, kajsija, tresnja, breskva,...

ekobooster2

Zasto je potrebno folijarno prehranjivati biljke ?

EKO BOOSTER 2® je u merenjima pokazao da u sebi sadrzi od 5x do 10x vecu koncentraciju hranljivih materija za folijarnu prehranu biljaka od bilo kog drugog poznatog preparata na trzištu . Mnogi pojedinci naš preparat koriste u takmicenju za rekordera godine ( što veci prinos po jedinici površine) ili za pravljenje ogromnih plodova (Dani ludaje , Bostanijada , Dani povrtara , … )
EKO BOOSTER 2® preparati su pakovani u najsavremenije i najkvalitenije PET ambalaze. Ugradjeni su svi sistemi zastite od vrhunski kvalitente stampane etikete , hologramske zastite proizvoda do zastite brenda. Proizvod je u potpunosti proizveden u Srbiji i namenjen je stranom i domacem trzistu. <<<<<<< Soja je lakse podnela duzi topli talas koji je usledio u avgustu mesecu 2009. Soja je tretirana 2x u pocetnoj fazi vegetacije i 1x krajem jula meseca , sa 0,5% rastvorom Ekobooster 2 preparatom. Zemljiste je orano u zimu i baceno je 200 kg osnovnog NPK djubriva u prolece je uradjena predsetvena priprema zemljista i setva. Po nicanju uradjeno je redno prskanje prehranom , medjuredna kultivacija od korova . U drugom tretmanu koriscen je i herbicid.Treci tretman je uradjen krajem jula sa prehranjivanjem.

 

Copyright © 2010 Ekopatent,. All rights reserved. Design by vujkov
Terms of Use | Privvacy Policy